Träningsdagbok

Träningsdagbok

Träningsdagbok

Noteringar från träning med guldklimparna. Vad som gått bra, mindre bra, vad jag ska träna på nästa gång etc.

Inomhus med två träningsivriga klimpar

2007 GenerelltPosted by Susanne Wed, November 07, 2007 23:15:21

Hade lite kyckling över så jag tänkte bara köra ett kort pass inomhus, en hund i taget. Satt Bhombis på sin plats och började med Lydia, men så fort jag gav ett kommando kom han... smiley Eehh... det var ju inte meningen.... kände att allt blev så rörigt så jag gjorde bara kontaktövningar med prinsessan (utan kommandon så att brorsan JÄTTEIVRIG GLUFS skulle sitta still).

Sen var det dags för Bhombis. Tänkte träna target nu med båda tassarna stilla på mattan. Lydia kan ju inte "stanna kvar" så husse skulle passa henne i soffan, men det fungerade inte så lång stund. Snart var båda runt targeten. Förresten gillar jag inte vår target. Ska skaffa en större musmatta och träna in den istället.

Tyckte allt blev bara rörigare så vi körde några inkallningar (var ju inte så svårt inomhus med kyckling, haha) och sitt som de båda kan.

Men det måste ju fungera att träna en hund medan den andra sitter still brevid. Jag kan ju lära Lydia stanna kvar, men det hjälper ju inte om hon är som brorsan och OCKSÅ vill visa att hon minsann kan om jag säger ett kommando...

Jaja... kanske är ett lyxproblem. Det är ju roligt att båda guldklimparna är ivriga. smiley

  • Comments(0)//traningsdagbok.bhombis.se/#post6