minalejon

minalejon

Mina Lejon

Vardagen med två underbara leonberger

Söndag

BålstalejonPosted by Susanne Sun, July 29, 2012 06:20:03
Lite blåsigt och molnigt idag. Passar oss jättebra när det blivit lite kyligare. Bhombis gillar inte värmen. Det är på morgonen vi får passa på och ta en längre promenad. På eftermiddagen/kvällen brukar det vara alldeles för varmt för något annat en en 20 min rastrunda.

41 dagar idag sen du och jag åkte till Ultuna nu. Det känns som så lång tid och ändå som att det bara var för några dagar sedan. Jag har flyttat din matbar en meter in i tvättrummet men inte kunnat ta bort den. Ditt halsband och koppel hänger på din krok precis som vanligt. Fast allt är ändrat är det som om jag försöker hålla fast vid hur det ska vara. Som Bhombis när han tror han ser dig ute. Jag vet ju att det inte är du men det är något tröstande med hans tro att du kommer att dyka upp snart. Som om jag ska gå in i sovrummet och se dig ligga där och lägga mig brevid dig och gosa lite till.

Jag är så glad att vi tog så många bilder som vi gjorde när vi åkte upp till Övik i juni. Vi som blivit så dåliga på att ta kort. Jag tittar på dem om och om igen och undrar varför jag inte fattade att det var så allvarligt.

Det finns bara en av dig och det är du. Ingen död ska komma emellan oss. Jag älskar dig prinsessan.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.