minalejon

minalejon

Mina Lejon

Vardagen med två underbara leonberger

21 dagar

BålstalejonPosted by Susanne Mon, July 09, 2012 20:23:41

Hej älskade Lydia,

För 21 dagar sen föll mina tårar på din fina kind. Din stilla kind på ditt vackra huvud som inte kunde ge mig några ivriga pussar längre. Jag stannade kvar så många timmar för jag kunde inte lämna dig. Du var ju alltid vid min sida. Att ta av dig ditt halsband och gå ifrån dig var obeskrivligt smärtsamt. Jag vet inte hur lång tid det tog för mig att komma tillbaka till bilen men det var den jobbigaste och ensammaste väg jag gått.

Vackra Lydia på Skyttis i Ö-vik på morgonprommis den 10 juni

Jobbar på som... kanske lite mer ofokuserad men ganska vanligt. Men Bhombis är inte sig själv. Han ligger i hallen när jag kommer hem på lunchen och vill inte gå ut i hundgården och kissa. Försökte med köttbullar idag. Det gick ju bra att få ut honom till slut, och köttbullar fick han men något kiss blev det inte. Det var ju alltid du som kissade först gumman.

Stackars klimpen har fått våteksem mellan bakbenen. Jag har klippt bort all päls där och sätter på krämen Elke hade för det. Det verkar bli bättre, men det hjälper inte när det är så här varmt och fuktigt. Kanske ska pröva med min Aloe Vera gel.

Klimpen fick ett märgis idag när husse hämtade mer Fodax-mat. Vad jag önskar att jag kunde ge dig ett märgis. Första gången klimpen fick ett märgis utan dig försökte han smyga in i sovrummet när han tuggat klart på sitt. Där du brukade vara med ditt märgis. Jag blev så himla ledsen. Sa åt honom att du inte är där, men han förstod inte tror jag.

Jag tror han förstår nu. I fredags när vi tog en kort lunchprommis och såg en annan hund tror jag att han trodde att det var du. Han blev jätteglad, kroppen ivrig och svansen var superhög och han stod stilla och vägrade gå vidare. Vinden blåste åt "fel" håll, så han fick ingen vittring från den andra hunden. När jag sa att det inte var du tittade han på mig som om jag var mindre vetande och vägrade röra sig. Jag tror han letar efter dig varje gång när vi går ut.

Vad jag önskade att han hade rätt. Att det inte var någon jävla okänd spaniel vi såg utan du. Att allt var som vanligt igen.

Jag ber varje dag att någon tar hand om dig. Att du är glad och springer runt på friska ben. Att du är lycklig igen. Om jag bara visste att det var så skulle jag orka bättre. Jag saknar dig så mummy's pretty princess.

Vackra Lydia i Gideåbruk på morgonprommis 13 juni

Många kramar och extra maggos från din ledsna matte

  • Comments(0)//minalejon.bhombis.se/#post214