minalejon

minalejon

Mina Lejon

Vardagen med två underbara leonberger

20 dagar

BålstalejonPosted by Susanne Sun, July 08, 2012 20:40:47

April 2012

Det är 20 dagar sen nu. Jag kan äta och sova ganska ok igen. Men saknaden är fruktansvärd. Jag är så förbannad för det som känns så orättvist mot dig. Varför skulle just du få den där helvetes sjukdomen? Du som alltid var frisk och glad och gosig? Du som aldrig ville något annat än att bli älskad? Vem kan jag bli förbannad på? Ingen. Jag är bara hjälplös i min sorg. Jag saknar dig så mycket min fina, glada, kloka tjej. Mattes skugga.

Vad jag ångrar att jag inte var mer uppmärksam och förstod vad du gick igenom. Du hade fruktansvärt ont i mer än två veckor och du kämpade på. Du följde mig, din dåraktiga matte som inte fattade bättre. Förlåt älskling. Jag tolkade allt fel. Vad jag önskar att jag gett dig en extra kaka istället för att försöka få dig att gå ner i vikt. Gosat lite längre. Pratat mer med dig. Du blev alltid så glad då.

Trodde att jag alltid tog tillvara på tiden med dig och brorsan. Men nu ångrar jag så många saker som jag planerat att vi skulle göra men som aldrig blev av. Jag köpte de jättestora rådjursklövarna från Arken Zoo för dig och brorsan men jag kom aldrig iväg och la spåren till er. Försöker dra lärdom och göra mer med klimpen nu. Träna lite. Åka till nya ställen. Ligga och bara gosa och strunta i tiden och andra måsten. Bara njuta. Det var du bra på min fina kloka tjej.

Gideåbruk 13 juni 2012

Jag vaknar inte längre av dina pussar i ansiktet eller slagen i väggen av din glada viftande svans. Jag vaknar och det är alldeles tyst om inte klimpen snarkar. Det är så tyst och tomt utan dig prinsessan. När slutar saknaden göra så förbannat ont? Jag gråter för jag saknar dig så mycket men det ändrar ingenting. Om mina tårar kunde bygga en bro för dig att komma tillbaka vore du med mig igen.

Kram och maggos från din ledsna matte

  • Comments(0)//minalejon.bhombis.se/#post213