minalejon

minalejon

Mina Lejon

Vardagen med två underbara leonberger

Guldklimparna

BålstalejonPosted by Susanne Thu, May 06, 2010 20:05:59

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen känner jag... Det är den tiden på året - den allra värsta på jobbet med alla deklarationer, årsredovisningar och nya kunder hela tiden. Jag fick 10 "pappadagar" i samband med Jamies förlossning men har jättesvårt att ta ut dem. Önskar att han var född i september istället....

Här hemma rullar det på... fast trädgården pockar på uppmärksamhet går det ganska bra att ignorera den. smiley

Idag var klimparna på dagis. De är där 2 dagar/vecka. Och idag gick de i en samlad trupp på prommisarna - 9-10 doggar på 3 dagisfröknar. Önskar jag haft en bild av det. Bhombis tyckte tydligen att det var supersuperkul för han stannade inte för att sniffa hela tiden som han brukar göra, min lilla bulldog. Han struttade på i full fart tydligen.

Känns som om man missar väldigt mycket med vovvarna när man jobbar heltid. Får ta en seriös funderare över hela situationen under sommaren. Läste nyligen en artikel om Jerry Williams. Han brukade ha schäfrar från Bosse och Irene Nyman, precis som mina föräldrar. I intervjun berättade han om sin (nuvarande) hund och vad skönt det var att gå på långa skogspromenader och alltid ha en ärlig och lojal vän. Känns som om det är underskattade kvaliteter i dagens snabba samhälle. Min klimp är ju världens lojalaste och bästaste kille och prinsessan världens gladaste och finaste tjej... Vill verkligen vara mera med dem båda än jag är idag.

Pappa mår mycket bättre. Han är hemma och har lyckats halvklippa 1/3 av häcken enligt mamma. Lämnade resten till henne.... men vaddå? 1/3 är väl inte fy skam för någon som för bara några veckor sedan såg ut som om han inte skulle komma hem? Jätteskönt tycker jag. Måste bara hitta lite tid för att hjälpa honom också med redovisning och deklarationer.

Jamie (min systers nya bebis) växer som sjutton. Han har gått upp 2 kg på en månad och växt 5 cm. En riktig "liten" klimp!!! smiley

  • Comments(4)//minalejon.bhombis.se/#post212