minalejon

minalejon

Mina Lejon

Vardagen med två underbara leonberger

Nyår!

BålstalejonPosted by Susanne Thu, December 31, 2009 17:31:18

Har lite blandade känslor om nyår.... Dels pga att Bhombis tror att WW3 har brutit ut när vi är ute och ungarna skjuter alla smällare och dels för att jag aldrig gillat nyår. Men man har ju inte roligare än man gör sig... så jag lagar massor av god mat. :)

Om man ska se tillbaka på året så har 2009 varit sådär. Pappas nya cellgiftsbehandling gör att han mår väldigt dåligt, men har tydligen visat sig ha effekt på den nya tumören, vilket ju är jättebra.

Hundarna har inte fått så mycket träning under hösten som de vill ha, jag har haft för mycket på jobbet och för lite energi när jag kommit hem. Får bli ett nyårslöfte om bättring till dem kanske? De fyller 5 år i januari, otroligt vad fort tiden går. Min underbara kille som jag känt jag haft på lånad tid så länge överträffar veterinärerna varje gång vi möter dem! :) Och min fina prinsessa som alltid är glad och alltid vill gosa och vara nära-nära-nära.... Mina hundar betyder mer än jag kan beskriva, är navet i mitt liv och lär mig hur en riktig vän ska vara och vad som är viktigt i livet.

Jag och Morgan åkte iväg en vecka till New York som var jättekul. Men vi har inte varit på en enda Celtic-match under hela året!!!

Det har varit lite dystert här annars de senaste dagarna. En vän förlorade sin mamma på julafton, en annan sin pappa på juldagen. Livet är grymt ibland.

Jag började röka igen under 2009, feströkning mest, men ändå.... Varje dag kan ju vara en fest om man letar efter en ursäkt! ;-) Kanske nytt nyårslöfte där - tillsammans med träning så att man inte blåser upp som en ballong igen.

Under året har jag också fått många nya vänner. Det är himla kul. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag vänner. Och även via facebook fått kontakt med några "gamla" vänner!

Hundarna har fått varsitt märgben. Det blir inga fler promenader idag och ingen av dem vill ut i hundgården längre. Jag och Morgan har ätit gratinerad hummer som tog 2,5 timmar att göra, men var gudomligt gott! Nu ska jag börja med oxfilén - hundarna har redan tjuvstartat med lite smakprov förstås! Kanske blir en bra kväll ändå?

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

  • Comments(2)//minalejon.bhombis.se/#post204